Personvern

1. Ansvar

Stand Up Finnmark, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.
Spørsmål om personvern kan rettes til Agust Jonsson, post@standupfinnmark.no

2. INFORMASJONEN VI SAMLER INN

Vi samler inn dine personopplysninger for å levere, støtte, tilpasse og utvikle tjenestene våre og for å gjøre tjenestene mer relevante og nyttige for deg. Personopplysninger er enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson.

2.1. Nyhetsbrev

Ved å registrere deg for å motta vårt nyhetsbrev samler vi følgende opplysninger om deg eller ditt brukerutstyr:

 • E-postadresse
 • Eventuelt for- og etternavn (valgfritt)

2.2. Billettkjøp

Ved å kjøpe billett gjennom våre tjenester registreres dine kjøp, reservasjoner eller kansellasjoner, dette inkluderer følgende informasjon:

 • Epost
 • Navn
 • Adresse
 • Postnummer og by
 • Mobilnummer
 • Eventuell rabatt (Student / spesialpris)
 • Gjennom hvilken kanal billetten er kjøpt og hvor i salen du sitter.
 • For å utvikle våre tjenester kan vi – ved enkelte anledninger – sende deg spørreundersøkelser. Du forplikter deg ikke til å svare på spørreundersøkelser, og du kan selv velge hvilken informasjon du oppgir. Vi vil informere hvorvidt spørreundersøkelsen er anonym eller ikke.
 • Alle kundedata, samt kjøpshistorikk (ikke kortnummer) blir lagret på server hos vår billettsystemleverandør.

2.3. Standupfinnmark.no

Ved å besøke vårt nettsted standupfinnmark.no loggføres dine bruksdata, for eksempel når du viser eller klikker på innhold (f.eks. en forestilling) eller gjennomfører et søk. Se avsnitt 3.3 for ytterligere beskrivelser av hvilken informasjon som samles inn på standupfinnmark.no

3. HVORDAN VI BEHANDLER DINE PERSONOPPLYSNINGER

Stand Up Finnmark behandler dine personopplysninger for å kunne tilby deg en tilpasset og personlig brukeropplevelse av våre tjenester.

3.1. Nyhetsbrev

Personopplysningene som samles inn i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev behandles:

 • For å sende ut våre nyhetsbrev til deg og dermed holde deg oppdatert på forestillinger og arrangementer, eller lignende markedsføringsrelatert kommunikasjon, samt for å sende deg eksklusive tilbud.
 • For å kontakte deg i forbindelse med endringer i denne personvernerklæringen.
 • Hvis du deltar i kampanjer eller konkurranser arrangert av Stand Up Finnmark via våre nyhetsbrev, vil opplysningene du oppgir kun benyttes for å gjennomføre kampanjen eller konkurransen.
 • Vi benytter din e-postadresse for å bekrefte identiteten din.
 • Epostadressen din lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan når som helst stanse mottak av våre nyhetsbrev ved å sende en epost til post@standupfinnmark.no eller ved å benytte avmeldingsfunksjonen øverst i nyhetsbrevet.

3.2. Billettkjøp

Personopplysningene som samles inn i forbindelse med ditt billettkjøp behandles:

 • For å gjennomføre dine billettbestillinger.
 • For å sende deg epost med ikke-kommersielt budskap der du påminnes at det snart er forestilling og for å informere om praktiske opplysninger.
 • For å sende ut spørreundersøkelser. Vi vil alltid utvikle våre tjenester og kan derfor sende deg spørreundersøkelser etter en forestilling eller et arrangement. Vi vil informere deg om formålet med spørreundersøkelsen, og vil ikke dele informasjonen med andre eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt.

3.3. Standupfinnmark.no

Opplysningene som samles inn i forbindelse med ditt besøk på standupfinnmark.no benyttes for å tilpasse og forbedre innholdet på hjemmesiden vår, i tillegg til at vi kan vise deg annonser for våre forestillinger og arrangementer i andre kanaler og nettsteder utenfor vår hjemmeside.

3.3.1. Statistikk og analyse

Stand Up Finnmark samler inn opplysninger om besøkende på standupfinnmark.no for å utarbeide statistikk på hvordan besøkende bruker nettstedet. Formålet er å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på vår hjemmeside. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer.

3.3.2. Bruk av informasjonskapsler

Stand Up Finnmark benytter informasjonskapsler på standupfinnmark.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapslene gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Informasjonskapslene kan bare lagre tekst, som alltid er anonym, og som vanligvis krypteres.

Du bestemmer selv

 • Alle nettlesere gjør det mulig å begrense bruk av informasjonskapsler eller å deaktivere dem ved hjelp av nettleserens innstillinger.
 • www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.
 • Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vår så vel som andre nettsider.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre du som besøkende på latter.no både har blitt informert om og har gitt ditt samtykke til behandlingen. Du som besøkende skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b. Samtykke for bruk av informasjonskapsler hentes inn av Latter ved et pop-up vindu når du først besøker standupfinnmark.no.

3.3.3. Avviksstatus

Det brukes informasjonskapsler for å huske om brukeren har lest en avviksmelding for at denne ikke skal vises flere ganger. Det lagres tidspunkt for minifisering/lukking av avviksmelding for at denne kan vises igjen ved endring. Denne informasjonen innhentes ikke av Stand Up Finnmark.

3.3.3. Henvendelser via post@standupfinnmark.no

Henvendelser via post@standupfinnmark.no kan lagres i våre digitale, datasikrede arkiver, med tilgangsstyringer.
Vi ber deg om å ikke sende sensitive personopplysninger per epost.

4. DELING AV INFORMASJON TIL TREDJEPARTER

Personopplysninger som samles inn for bruk av våre tjenester deles kun med underleverandører som tilfredsstiller Latter sine krav til behandling av personopplysninger.

5. DINE RETTIGHETER

Som bruker av tjenestene til Stand Up Finnmark har du rett til å forespørre oss
innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de
behandles. Du kan også forespørre retting, sletting og begrensninger i
behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Stand Up Finnmark behandler dine personopplysninger på bakgrunn av ditt
samtykke. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake av deg.
Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling
av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

Forespørsler som nevnt over sendes til post@standupfinnmark.no

Dersom du mener Stand Up Finnmark ikke har overholdt dine rettigheter i henhold
til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle
tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

6. ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Stand Up Finnmark forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Dersom det gjøres endringer til denne personvernerklæringen vil brukeren bli skriftlig informert gjennom våre tjenester om dette på forhånd. Ved å fortsette å bruke våre tjenester etter endring i personvernerklæringen samtykker du til de endrede vilkårene.

Denne og eventuelt fremtidige personvernerklæringer overholder personopplysningsloven eller andre til enhver tid gjeldende regler for behandling av personopplysninger.

BILLETTLUKEN

EPOST

post@standupfinnmark.no

BOOK EN KOMIKER

post@standupfinnmark.no
Stand UP Finnmark AS
Myrveien 2b
9511 Alta